Què és Coolmax ®?

 

Coolmax ® és una marca registrada de l'empresa ADVANSA, la qual destaca a nivell europeu per la producció de polièster. Senes dubte, la particularitat de Coolmax® està basada en la fibra de polièster: la seva capa és un 25% més gruixuda que les fibres normals, de manera que facilita considerablement la seva transpiració. Gràcies a aquestes propietats capil·lars de la seva fibra, aconsegueix eliminar la humitat del cos.

 

La sudoració és un dels principals problemes a què ha d'enfrontar qualsevol esportista en determinades condicions. Aquest mecanisme de refrigeració del cos és molt eficient per disminuir la temperatura corporal davant d'esforços intensos però, de la mateixa manera, també pot resultar molt incòmode i arribar, fins i tot, a propiciar l'aparició de rascades. Per això, comptar amb peces transpirables com, per exemple, les samarretes de màniga curta fabricades amb teixit Coolmax® és una opció excel·lent. 

 

El sistema Coolmax® és conegut per la seva resistència a la humitat i la seva transpiració. Exporta la humitat afavorint la seva evaporació. I això és el que fa que aquesta humitat s'assequi tan ràpidament. Coolmax® és, fonamentalment, un fil de polièster amb una capa especialment dissenyada amb l'objectiu que la suor s'expandeixi i faciliti la tasca que es pugui evaporar de forma més ràpida i eficient. A més d'evitar que aquest s'acumuli, també s'aconsegueix que la peça es refredi durant el procés, proporcionant a l'usuari una sensació agradable. De fet, els productes elaborats a partir de Coolmax® són un 25% més gruixuts que els que han estat elaborats amb altres materials sintètics. Un bon exemple d'això són aquestes samarretes de màniga llarga fabricades en aquest material. Per això, són ideals per a l'exercici físic ja que l'esportista no té tanta sensació d'incomoditat.

 

En síntesi:

 

Ajuda a mantienerse fresc, sec i confortable

teixit transpirable

D'assecat ràpid

Flexible i lleuger

Es pot rentar a màquina

Més en detall, la roba interior de fibra sintètica, així com qualsevol altra peça fabricada amb Coolmax® oferirà una sèrie d'avantatges molt a tenir en compte per a qui la porta posada. D'una banda, cal dir que és un teixit molt transpirable i que es manté sec, fresc i confortable fins i tot realitzant amb elles les activitats físiques més intenses. A més, s'asseca molt ràpid i és molt lleuger i flexible pel que s'adapta a la perfecció a la forma del tors de l'usuari. També cal dir que no produeix reaccions al·lèrgiques, el que és un avantatge respecte a la roba interior feta de llana.

 

Cures del Coolmax®

 

El teixit Coolmax ® és de molt fàcil cura doncs aquests productes poden rentar-se a màquina i introduir-se en l'assecadora. De tota manera, en poques ocasions necessitarà l'assecadora ja que pràcticament l'assecat és automàtic després de la rentadora. No obstant això, alguns models de Coolmax ® necessiten una cura especial a causa del seu disseny (no al material), per la qual cosa es recomana sempre mirar l'etiqueta d'instruccions de rentat.