Reglament de la Cursa Els Tres Tossals

 

1. La 3a Cursa Els Tres Tossals se celebrarà el dissabte 30 de juny de 2018, amb sortida al Tossals dels Morts d'Alcoletge a les 20:30.

 

2. La cursa està oberta a tots els ciutadans i les ciutadanes més grans de 14 anys. Els menors de 18 anys d'edat han d'anar acompanyats d'un adult que se'n responsabilitzi. Els tutors legals han de lliurar una autorització signada quan recullin el dorsal del menor.

 

4. El recorregut està degudament senyalitzat i marcat. Els punts d'avituallament estaran situats, aproximadament, als quilòmetres 3, 5 i 8.

 

5. El temps màxim per acabar la cursa és d'1 hora i 30 minuts.

 

6. La inscripció té un cost des dels 10 als 15 euros i només serà vàlida un com s'hagi fet efectiu el pagament.

 

7. És obligatori l'ús del xip de cronometratge. Si no es disposa d'un xip en propietat, se n'haurà d'adquirir un de lloguer, al preu de 2 euros IVA inclòs.

 

8. En cas que no es participi a la cursa, no es retornaran els diners de la inscripció ni del lloguer del xip.

 

9. La inscripció es tancarà quan s'hagin registrat 700 participants (250 caminadors i 450 corredors).

 

10. L'organització pot modificar el recorregut, per causes alienes o de força major.

 

11. Els únics vehicles que poden seguir la prova són els autoritzats expressament per l'organització.

 

12. El dorsal i el xip s'han de recollir els dies i horaries que estableix l'organització.

 

13. Es podrà triar la mida de la samarreta fins el 29 de maig, encara que a mesura que s'esgotin talles quedaran excloses de la selecció. No es podrà fer canvis.

 

14. El fet de no retirar el dorsal i la bossa dels corredors en els dies establerts significa renunciar-hi i no poder participar-hi sense dorsal.

 

15. És obligatori córrer la cursa amb el dorsal col·locat a la samarreta de manera que sigui visible.

 

16. No es permet la participació en modalitats que no corresponguin a aquesta prova d'atletisme, com ara els patins, skates, bicicletes, tricicles, handbikes, etc.

 

17. Els corredors assumiran els danys que es puguin causar a si mateixos o a terceres persones. L'organització declina qualsevol responsabilitat respecte aquest tema.

 

18.  Els guies de les persones amb discapacitat visual han d'anar degudament identificats i sense xip. Si volen fer constar la seva marca, se'ls assignarà la mateixa que la del corredor que acompanyen.

 

19. Premis

 Cursa de 10 Km

Tres primers masculí i tres primeres femení ABSOLUTS/ES

Primer i primera de cada categoria

Cursa de 5,5 Km

Tres primers masculí i tres primeres femení ABSOLUTS/ES

Premis participants locals

Primer i primera del municipi d'Alcoletge

19.1 Categories

- Nascuts el 1978 i endavant (Sènior)

- Nascuts entre el 1968 i el 1977 (VetA)

- Nascuts el 1967 i anteriors (VetB)

 

 

20. Les categories són excloents, és a dir, una mateixa persona no es pot premiar en dues categories.

 

21. Els premis es lliuraran el mateix dia de la cursa. Cal dirigir-se a la zona de pòdium una vegada acabada la cursa per conèixer la primera, segona i tercera posició.

 

22. Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d'inscrits, com també a la de resultats si acaben la cursa, seguin la normativa establerta.

 

23. L’organització es reserva el dret sobre la imatge de la prova en exclusivitat, així com el dret d’explotació de les imatges, fotografies i vídeos de la prova.

 

24. Qualsevol projecte mediàtic o publicitari haurà de comptar amb el consentiment de l’organització.

 

25. Us informem que les dades personals que ens faciliteu seran incorporades als fitxers dels organitzadors de la cursa només amb la finalitat de gestionar la prova, enviar-vos informació vinculada i per a accions promocionals. 

Les vostres dades seran tractades d'acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (BOE número 298, del 14 de desembre de 1999). 

 

26. L'organització es reserva el dret de realitzar l'enregistrament sonor o d'imatges durant el desenvolupament de l'activitat amb finalitats de difusió i arxiu, i sempre d'acord amb la legislació vigent en matèria de dret d'imatge i de protecció a la intimitat de les persones. No obstant això, l'organització no es fa responsable de l'enregistrament sonor o d'imatges per part de terceres persones. 

 

25. El fet d'inscriure s'hi implica l'acceptació d'aquest reglament. L'organització decideix qualsevol incidència que no estigui prevista.